Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr99
Kom i gang nå!

Nivå 1: Nybegynner

Her lærer vi grunnleggende bevegelser som gjør at det blir lettere å lære mer kompliserte trinn og triks. På dette nivået er det viktig at man får med seg de viktigste grunn-prinsippene. Hvordan man posisjonerer seg og bruker kroppen når vi breaker.

Nivå 2: Mellomnivå

Her går vi videre til et nivå der grunnposisjonene må sitte og dermed gjør at vi kan gjøre mer avanserte bevegelser. På dette nivået er det viktig å se videoen mange ganger og gjerne filme deg selv mens du prøver – det gir ofte en god indikasjon på hva du må gjøre for å få det til.

Nivå 3: Viderekomne

På dette nivået lærer vi enda vanskeligere ting i tillegg til at vi går gjennom de mindre detaljene som ofte er det som skiller de nest beste fra de beste. Dette nivået fordrer at du bare jobber hardt med teknikkene og klarer å være mer selvstendig i tankegangen rundt hvordan man trener og utvikler seg.
E-kulturskolen Nenad Ignjatic

Victor Prag

Danser

Victor Prag (29) er født og oppvokst i Oslo, og har de siste ti årene har vært blant Norges beste breakere. Han har vært regjerende norgesmester siden 2019 og har representert Norge på mange av verdens største konkurranser der han har flere plasseringer blant de åtte beste i verden. I 2019 endte han på 18. plass på den totale verdensrankingen (Undisputed World Bboy Series). I 2022 er Victor ambassadør for Dansens Dager på bakgrunn av sitt viktige arbeid for breakemiljøet i Norge.

Dette trenger du til kurset: - Musikk - Plass å danse på