Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr99
Kom i gang nå!

Nivå 1: Nybegynner

Vi går gjennom grunntrinn i Samba og Cha Cha Cha med fokus på enkel teknikk og koordinasjon av bein og armer. Etter dette nivået er målet at eleven skal ha utarbeidet en generell kompetanse i grunntrinn, teknikk, timing og koordinasjon.
På nivå 1 bygger vi et fundament for veien videre. Det er viktig å se videoene flere ganger for å ha god progresjon,
men husk å ha det gøy med prosessen, og ikke vær redd for å gjøre ting på din måte.

Nivå 2: Mellomnivå

Vi bygger videre fra tidligere nivå og introduserer nye trinn med noe vanskeligere timinger. Målet er å utvikle koordinasjonen. På dette nivået tar vi det et steg videre. Noen av trinnene vi gjør tar lengre tid å lære, så det vil kreve repetisjon for å få ønsket utvikling. Helene oppfordrer deg til å trene på egen hånd for å få en egen følelse og tilknytning til materialet.

Nivå 3: Viderekomne

Etter man har en slags base og et fundament, kan det være spennende å bruke denne kunnskapen til å lage konsepter og leke med fantasi og freestyle. Vi går fortsatt gjennom trinn, men legger litt ekstra trykk på tanken eller konseptet bak.

På nivå 3 er det mye teknisk, samtidig som vi går gjennom nye tanker og ideer. Det gjelder å finne en balanse mellom å være kritisk og det å ha det gøy med prosessen. Husk at ingenting er feil, og at følelsen ofte er viktigere en presisjon. Lek med de ulike konseptene, og finn din egen måte å utforske det på.

E-kulturskolen Nenad Ignjatic

Helene Spilling

Danser

Helene Spilling (26) har danset siden hun var tolv år og har 23 NM-medaljer, hvorav 17 av dem er gull. Hun har vært regjerende norgesmester åtte år på rad i standarddans,
og representert Norge i både EM, VM og Grand Slam turneringer med en rekke gode kvartfinaleplasseringer. Før hun spesialiserte seg i standarddans, danset hun også latin.
I 2017 fikk Helene Spilling den prestisjetunge kongepokalen.

Mange kjenner henne gjennom TV2 produksjonen “Skal vi danse”, hvor hun har vært med som proffdanser tre sesonger. Så langt har hun en seier, en andre plass og en tredje plass.

Dette trenger du til kurset: - Musikk - Plass å danse på