Kontakt oss

Her på e-kulturskolen setter vi stor pris på både spørsmål, tilbakemeldinger eller annet du har på hjertet. Vi ser frem til å høre fra deg og svarer så fort vi kan!

Send oss en e-post på
post@ekulturskolen.no

Ofte stilte spørsmål

Vi er opptatt av at du skal få svar på det du lurer på og har derfor samlet de mest vanlige spørsmålene vi får under.

Hvordan logger jeg inn?

Du kan logge inn oppe til høyre i toppmenyen. Der finner du også din konto, ditt medlemskap og dine nettkurs.

Hvem kan bli elev ved e-kulturskolen?

Alle kan bli elev ved e-kulturskolen. Det er ingen begrensninger på alder, antall elever, hvor du bor eller hvem du er. Dette er en skole for absolutt alle og det er ingen ventelister.

Er e-kulturskolen for barn?

e-kulturskolen.no er en kreativ plattform for deg som ønsker å lære et nytt instrument, tegning, eller annet. Kursene er lagt opp pedagogisk og kan brukes av både barn og voksne. Målet er å kunne tilby et bredt tilbud av undervisning som er tilpasset alle nivå og aldersgrupper.

Hvilke kurs tilbyr dere?

Per dags dato har vi kurs i tegning og maling, piano, gitar og bassgitar. Det kommer flere tilbud fortløpende i blant annet dans og flere musikkinstrumenter. Se gjerne “ALLE KURS” i toppmenyen.

Hvordan finner jeg mine nettkurs?

Hvis du ikke er innlogget må du først og fremst logge inn. For å finne nettkurs trykker du på “mine sider” oppe til høyre i toppmenyen.

Du kan også navigere til ønsket kurs og trykke direkte på en av leksjonene for å fortsette der du slapp. 

Hvor mange kurs finnes?

e-kulturskolen produserer nye timer og kurs jevnlig så det er bare å henge med for å få med seg det nyeste til enhver tid.

Hva koster det?

Vi tilbyr to forskjellige medlemskap på nettkurs. Vennligst se “PRISER” i toppmeny.