Alle kurs

Velkommen til kurssiden! Her finner du en oversikt over alle våre kurs. Trykk deg gjerne inn på et kurs for mer informasjon og presentasjonsvideo. Vi håper du finner noe som faller i smak!

e-kulturskolen tegning

Lær å tegne

Kulturskolelærer og billedkunstner, Nenad Ignjatic, lærer deg alt du trenger om, skyggelegging, tegning, maling med pastell, maling med akvarell og komposisjon.

Les mer og kom i gang →

e-kulturskolen piano

Piano

Markus Årsland lærer deg alt du trenger om piano. I løpet av kurset vil du lære grunnleggende pianoteknikk, notelære og opparbeide kompetanse til å kunne spille din favorittsang.

Les mer og kom i gang →

e-kulturskolen gitar

Gitar

Gustav Skaaret lærer deg alt du trenger om gitar. I løpet av kurset vil du lære om stilarter, improvisasjon, hvordan lage egne musikksnutter og nok til å spille din favorittsang.

Les mer og kom i gang →

e-kulturskolen bassgitar

Bassgitar

Torstein Guttormsen lærer deg alt du trenger om bassgitar. I løpet av kurset vil du lære både teknikk, et bredt utvalgt av låter og teori. Nok til å kunne spille din favorittsang.

Les mer og kom i gang →

e-kulturskolen cello

Dans

Lær dans med Balder Hansen!

Les mer og kom i gang →

e-kulturskolen trommer

Trommer (kommer)

Trommen er et slagverkinstrument med en ‘kropp’ vanligvis oppbygd av en sveipet ramme eller et sylindrisk rør, og et trommeskinn trukket over den ene eller begge endene.

e-kulturskolen fiolin

Fiolin (kommer)

Fiolinen er kjent som sopranen blant strykeinstrumentene fordi den er det minste og lyseste av dem. Fiolinen er et fleksibelt instrument som kan brukes til mange musikkstiler.

e-kulturskolen cello

Cello (kommer)

Celloen er det nest største strykeinstrument i fiolin-familien. Et populært instrument som brukes både som ett av flere instrumenter eller som hovedinstrument.

Er du klar til å komme i gang?

Opprett en bruker eller logg inn for å fortsette.